19,04,2024

Këto vende do të kenë ndërprerje të rrymës nesër në regjionin e Ferizajt

Must Read

KEDS ka njoftuar për vendet që do të kenë ndërprerje të energjisë elektrike gjatë ditës së nesërme në regjionin e Ferizajt.

 

Më 14.10.2016  në NS 35/10kV Ferizaj II do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV  Drejtimi i Sillosit (Kodi:40041001) nga ora  16:00 deri në orën 20:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Rahovicë, Sazli, Softaj, Pojata, Talinoc i Muhaxherëve, Fusha e Madhe, rr.Driton Islami.

Arsyeja e shkyçjes: revizioni i daljes 10kV.

Më  14.10.2016 në NS 35/10 kV Ferizaji III do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV Drejtimi i Jezercit (Kodi:40042003) prej orës 08:00 deri në ora 12:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Manastirc, Neredimë, Balaj, Jezerc, rr.Naim Beka.

Arsyeja e shkyçjes: revizioni i daljes 10kV.

Më 14.10.2016 në NS 35/10kV Ferizaj II do të shkyçet:

·         Dalja 10kV Fabrika e Gypave 4 nga ora 11:00 deri në ora 14:00

Pa energji elektrike do të mbesë: Fabrika e gypave.

Arsyeja e shkyçjes: Aftësimi i ndarësit të tokëzimit.

 

 

Më 14.10.2016 në  NS 110/35/10 kV Lipjan  do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV Sllovia (Kodi:41000003)    nga ora 12:00 deri në ora 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Gushtericë, Smallushë, Gllavicë, Shkolla Amerikane Qollopek, Smallushë I, Smallushë II, Smallushë III, Livagjë I, Livagjë II.

Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljes 10kV.

 

Më 14.10.2016 në  NS 110/35/10 kV Lipjan  do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV Konjuhi   (Kodi:41000004) nga ora   16:00 deri në ora 20:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Konjuh, një pjesë e Lipjanit, Banullë (një pjesë), Shkolla Mehmet Akif, konsumatorët komercialë.

Arsyeja e shkyçjes: revizioni i daljes 10kV.

 

Më 14.10.2016 në NS 35/10 KV Shtime  do të shkyçet:

Dalja 10 kV Petrova (Kodi:41046002) nga ora   16:00 deri në ora 20:00 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Petrovë, Mollopolc, TS Demiri Shtime, TS Balovit Reqak.

Arsyeja e shkyçjes: revizioni i daljes 10kV.

 

 

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Universiteti i Shkencave të Aplikuara në Ferizaj dhe Ministria e Zhvillimit Rajonal nënshkruajnë Memorandum për bashkëpunim në Zhvillimin Rajonal

Rektori i Universitetit të Shkencave të Aplikuara në Ferizaj (UShAF), Prof. Dr. Agron Bajraktari, dhe ministri i Ministrisë të...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img