23,07,2024

Këto janë lokalitetet e Ferizajt  që mbesin pa rrymë nesër

Must Read

KEDS ka njoftuar për ndërprerjet e planifikuara për mirëmbajtjen e rrjetit nëpër distrikte.

Më 12.07.2016 në Bibaj do të shkyçen dalja 10 kV Fshatrave prej orës 11:00 deri në orën 11:30. Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Fshati i Vjetër, Dardania, Sojeva, Mirosala, Bibaj, Zllatari.

Dalja 10 kV Qyteti prej orës 11:30 deri në orën 12:00. Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: fshati Bibaj (TS Sabit Jashari), Fshati I Vjetër, TS privat (Daut Berisha), Metal Kosova, TS privat (Pandora), TS Rr.Varoshit II (Hajrizi), Nikadimi, Berishët, Qiraxhnjët, TS-Sela Impex, Remonti I (i vjetri), TS Ahikosi, TS Lugu i keq, TS-Universiteti AAB.

Dalja 10 kV Rexhep Bislimi prej orës 12:00 deri në orën 12:30. Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr. Hasan Prishtina, Pylltaria, rr. e Varoshit, Kisha Katolike etj.

Dalja 10 kV Vellezrit Gervalla prej orës 12:30 deri në orën 13:00. Gjatë kohës sa do te zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Vëllezërit Gërvalla, Magjistralja Prishtine-Shkup (pjesa prej urës deri te HIB Petroli), 28 Nëntori, Astrit Bytyqi, Haki Braha, Emin Duraku (një pjesë), rruga e Talinovcit dhe Lagjja e Re. Arsyeja e shkyçjes: Aftësimi i ndarësit për tokëzim.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Universiteti i Shkencave të Aplikuara në Ferizaj hap konkursin për pranimin e studentëve të rinj

Universiteti i Shkencave të Aplikuara në Ferizaj (UShAF) ka hapur sot konkursin për pranimin e studentëve të rinj në...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img