22,04,2024

Këto janë fshatrat që do të kenë ndërprerje të planifikuara të energjisë elektrike ( E hëne 24.10.2016)

Must Read

Këto janë fshatrat që do të kenë ndërprerje të planifikuara të energjisë elektrike ( E hëne 24.10.2016)

Kompania KEDS  ka bërë të ditur ndërprerjet e planifikuara të energjisë elektrike për mirëmbajtjen e rrjetit në distriktin e Ferizajt   për ditën e nesërme.

Data e punimeve: 24.10.2016, 12:00 – 16:00

Vendet e prekura: Fshati i Vjetër, Dardania, Sojeva, Mirosala, Bibaj, Zllatari.

Arsyeja:revizion i daljes 10kV.
Data e punimeve:24.10.2016, 08:00 –  12:00

Vendet e prekura:Doganaj, Pleshina, Zaskoku, Ujësjellësi Ferizaj.

Arsyeja:ndërrimi i OSH,TSSH Atmaxha 2.
Data e punimeve:24.10.2016,12:00 – 16:00

Vendet e prekura:Bobi (një pjesë),Trupaja, Kovaçeci, Nikaj, Malzezaj, Provoli, Dubrava, Vataj e Epërme.

Arsyeja:bartja e shtyllës së betonit  12/315.
Data e punimeve:24.10.2016, 12:00 – 16:00

Vendet e prekura: Gllogovci dhe Banulla.

Arsyeja:revizion i daljes 10kV.
Data e punimeve:24.10.2016, 12:00 – 16:00

Vendet e prekura:Shtimja, Godanci, Lagjja e Pajtimit, Viva Freshi.

Arsyeja:revizion i daljes 10kV.
Data e punimeve:24.10.2016, 08:00 – 12:00

Vendet e prekura:Rashincë, Davidovc, Xhyrkovc, Muzeqinë, Vojnovc, lagjja Mulla Sinonit, Godanc i Muhaxherëve.

Arsyeja:revizion i daljes 10kV.
Data e punimeve:24.10.2016, 16:00 – 20:00

Vendet e prekura:Shtëpia e Pleqëve, Reçaku, Ranca,Topilla, Devetaku, Belinci, Zborci, Petreshtica, Karaqica, Duga.

Arsyeja:revizion i daljes 10kV.

 

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Gjen kuletën me 320 euro, qytetari nga Ferizaj e dorëzon në polici

Një qytetar nga Ferizaj ka gjetur një portofol me para dhe ka dorëzuar atë në polici. Policia njofton se në...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img