19,04,2024

Ja cilat zona do mbesin pa rrymë nesër në distriktin e Ferizajt

Must Read

Ferizaj.15.11.2016. KEDS ka bërë të ditur oraret dhe zonat ku do të ndodhin gjatë ditës së nesërme shkëputje të energjisë elektrike në distriktin e Ferizajt

 

Më  16.11.2016  në  NS 35/10 kV Ferizaj I do të shkyçet:  

Dalja 10 kV Drejtimi i Bankes(40040001)   nga ora  16:00 deri ne ora  18:00  

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr.Dëshmorët e Kombit, rr.Spitalit; rr.12 Qershori (një pjesë).

 • Dalja 10 kV Sherret ( 40040003)    nga ora 13:00 deri në ora 16:00 

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: TS (MBTS),TS ” 14 “,TS ” 14″  (Kulla),TS Ura e Dudit, rr Epopeja e Jezercit.

 • Dalja 10 kV Emin Duraku(40040002) prej orës 16:00 deri ne ora 18:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rrugët Emin Duraku, Gjon Sereqi, objektet banesore Inxhinieringu, Hjarush Beqiri, Vizioni (Çerdhja), Naser Hetemi, Xhemaj Ferati dhe Seli Palushi.

 

Dalja 10 kV Drejtimi i Kinemasë(40040004)   nga ora  16:00 deri ne ora  18:00  

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr.12.Qershori (një pjese), rr. Dëshmorët e Kombit (një pjesë), rr.Skënderbeu dhe rr.Sejdi Sejdiu.

Më  16.11.2016  në  NS 35/10 kV Ferizaj II do të shkyçet:  

 • Dalja 10 kV Sillosi ( 40041001)    nga ora 10:00 deri në ora 13:00 

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Ferizaji një pjesë,Talinovci I Muhaxherëve, Sazlia, Papazi,Pojata, Rahovica, Softaj dhe Fusha e Madhe.

 • Dalja 10 kV Kosovatransi(40041004) prej ores 16:00 deri ne ora 18:00.

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbesin: Policia, Prokuroria, Viva Fresh, ETC, ndërtesa e TMK etj.

 • Dalja 10 kV Kosovapetrolli ( 40041003)    nga ora 13:00 deri në ora 16:00 

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: rr. “G.Terbeshi”, Talinovci  I Jerlive, Muhovci, Prelezi i Jerlive dhe i Muhaxherëve dhe Bizniset private.

 • Dalja 10kV Fabrika e Gypave 2 (40041008)nga ora 16:00 deri në ora 18:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Mineksi.

 • Dalja 10kV Fabrika e Gypave 3 (40041009)nga ora 16:00 deri në ora 18:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Ferplasti.

 • Dalja 10kV Fabrika e Gypave 4 (40041010)nga ora 16:00 deri në ora 18:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Fabrika e gypave.

 • Dalja 10 kV Ujevara(40041011)prej orës 13:00 deri në ora 16:00

 

Gjate kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbeten: rr. Nerodimes, Ujëvara, Frigoriferi dhe Barakat.

 • Dalja 10 kV Betoni ( 40041002)    nga ora 10:00 deri në ora 13:00 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin:Rr.”Prizrenit”,Saraishta,Lloshkobare,Llojza,Kosinë,Slivova,Dremjak dhe bizniset private.

 

.

Më  16.11.2016  në  NS 35/10 kV Ferizaj III do të shkyçet:  

 • Dalja 10 kV Varoshi ( 40042005)    nga ora 10:00 deri në ora 13:00 

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Varoshi, Gërlica, Komogllava, Rakaj dhe bizniset private.

 • Dalja 10 kV Doganaj ( 40042004)    nga ora 13:00 deri në ora 16:00 

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Doganaj, Zaskok, Pleshinë e Ulët dhe e Epërme, Dubravë, Fabrika e ujit Pleshine

 • Dalja 10 kV Gaqka ( 40042002)    nga ora 13:00 deri në ora 16:00 

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Greme, Gaçka, Burrnik, Izhanc, Kashtanjeva, Bajnicë, Semaj, Prushaj, Sllatina dhe bizniset private.

Dalja 10 kV Nikadin  (40042007)  prej orës 16:00 deri në ora 18:00

 

Gjatë kohës sa do te zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr. Riza Matoshi, Imri Halili Nikadinin, rr. Varoshi dhe Qiraxhitë.

 • Dalja 10 kV Jezerci ( 40042003)    nga ora 13:00 deri në ora 17:00 

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Manastirc, Nerodime e Ulët dhe e Epërm, Balaj, Jezerc dhe bizniset private.

Arsyeja e shkyçjes: shkyçje për shkak të punimeve të KOSTT-it.

 

Më 16.11.2016 në NS 110/35/10 kV Lipjan do të shkyçet:

 

 • LP 10 kV Sllovia (41000003)   nga ora   08:00 deri ne ora  12:00 

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat:  Dobratin, Gushtericë, Livagjë, Smallush, Çollapek, Gllavicë dhe Marevc.

 • LP 10 kV Banulla (41000012) prej orës 16:00 deri në ora 20:00.

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Gllogovci dhe Banulla.

. Më 16.11.2016 në NS 35/10 kV Shtime do të shkyçet:

 • Dalja 10 kV Shtimja (41046003) prej orës 16:00 deri në ora  20:00.

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Shtimja, Godanci, Lagjja e Pajtimit dhe Viva Freshi.

Arsyeja e shkyçjes: revizion i largpërçuesve.

Më 16.11.2016 në NS 35/10 kV Magurë do të shkyçet: 

Dalja 10 kV Burimi (41048004) prej orës 08:00 – 10:00.

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbeten: Burimi,  KFOR-i dhe Pompat e Ujit të Aeroportit.

Arsyeja e shkyçjes: punë e planifikuar, rregullimi i kabllos 10kV në shtyllë betoni dhe vendosja e mbrojtësit të kabllos në shtyllë.

Më  16.11.2016  në  NS 35/10 kV Kaçanik do të shkyçet:  

 • . Dalja 10 kV Pylltaria(40043004) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Kërbliq dhe Leskovicë.

 • Dalja 10 kV Kaçanik i Vjeter ( 40043007)    nga ora 10:00 deri në ora 13:00 

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Doganaj, Duraj, Kaçanik i Vjetër, Stagovë dhe Begracë.

      Dalja 10 kV Drejtimi 630 ( 40043003)    nga ora 10:00 deri në ora 13:00 

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin:Lagjja Dushkajë, Stacioni  Hekurudhor, Stacioni i Autobusëve, Sheshi Ismajl Raka qendër, P-8.

 • Dalja 10 kV Voskopoja ( 40043001)    nga ora 17:00 deri në ora 18:00 

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Voskopoja, Trupaj, Trimor, Bicaj (Biqevc), Pallosh (Biqevc), Nikaj, Tushaj – Soponica, Malsi (Malzez), Vatë, Nikaj dhe biznise private.

 • Dalja 10 kV Qyteti( 40043005)    nga ora 13:00 deri në ora 16:00 

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: rr. Emin Duraku, rr e UÇK-së, lagjja Ramadan Agushi, Vakufi, Shtëpia e mallrave, PK dhe ka teqja Policia dhe Kuvendi Komunal.

 • Dalja 10 kV Bobi (40043002) prej orës 16:00 deri në ora 18:00.

 

Gjatë kohes sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Bobi, Ivaja, Kotlina, Laqi, Bushi, Pusteniku dhe Strazha.

 

Më  16.11.2016  në  NS 35/10 kV Shtërrpca do të shkyçet:  

 • Dalja 10 kV Breza ( 40044004)    nga ora 10:00 deri në ora 13:00 

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Hotel Breza dhe Junior, Vikendicat, Jazhinca, Sevcë, Vërbishtica dhe bizniset private.

 

 • Dalja 10 kV Shterpca 1 ( 40044001)    nga ora 10:00 deri në ora 13:00 

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: një pjesë e qytetit -Komuna, Ambulanca, Shtëpia e mallrave.

 • Dalja 10 kV Shterpca 2 ( 40044002)    nga ora 10:00 deri në ora 13:00 

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Qendra e Shtërpcës.

 • Dalja 10 kV Molika ( 40044007)    nga ora  13:00 deri ne ora  16:00 

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: TS Repititori, TS Shkolla Skijimit, TS Kulla, TS Hotel Molika.

 • Dalja 10 kV Pilana(40044008) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Pilana, Farma dhe Gllogu.

 • Dalja 10 kV Gotovusha(40044005) prej orës 16:00  deri në ora 18:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: një pjesë e Shtërrpcës- te shkolla dhe OSBE-ja, Biti e Ulët dhe e Epërme, Shushiqë, Palojë, Gotovushë, Drekoci, Viqë, Firaj dhe Brod.

 

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Universiteti i Shkencave të Aplikuara në Ferizaj dhe Ministria e Zhvillimit Rajonal nënshkruajnë Memorandum për bashkëpunim në Zhvillimin Rajonal

Rektori i Universitetit të Shkencave të Aplikuara në Ferizaj (UShAF), Prof. Dr. Agron Bajraktari, dhe ministri i Ministrisë të...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img