23,02,2024

Greg Delawie kërkon hetim të evazionit në tatime

Must Read
Greg Delawie, ambasador i SHBA-së në Kosovë

Komenti i diplomatit amerikan erdhi një ditë pasi emisioni “Jeta në Kosovë” transmetoi një hulumtim rreth mënyrës së si disa kompani fantome nëpër Kosovë po vidhnin në tatime.

Delawie gjithashtu kërkoi që shteti të vihet në mbrojtje të kallxuesve të korrupsionit, pasi që hetuesi brenda ATK-së, Murat Mehmeti, doli hapur për ta denoncuar fenomenin.

“Jam i lumtur që shoh diskutime serioze rreth evazionit tatimor në Kosovë. Shpresoj që të ketë një hetim transparent dhe të paanshëm si dhe mbrojtje të informatorëve”, tha ambasadori Delawie në këtë deklaratë.

.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

34 mësimdhënës nga Ferizaj, certifikohen në kuadër të projektit të BE-së

34 mësimdhënës nga 3 shkolla të Ferizajt, u certifikuan në kuadër të projektit KosEd. Kryetari i Komunës së Ferizajt, Agim...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img