04,03,2024

Finalizohet asfaltimi i rrugës “Kadri Zeka” në Ferizaj e gjatë afër dy kilometra

Must Read

Të martën është bërë shtresa e dytë e asfaltimit në rrugën “Kadri Zeka”.

Nga afër punimet në këtë asfaltim i ka ndjekur edhe kryetari i Komunës së Ferizajt, Muharrem Svarqa. Me këtë rast kryetari Svarqa, vlerësoi edhe rëndësinë e rregullimit të kësaj rruge.

“Ashtu si kemi premtuar edhe me parë në gjysmën e dytë të viti të këtij vitit qeverisja komunale po ju kthehet investimeve në qytet , shembulli më i mirë është edhe asfaltimi i rrugës “Kadri Zeka” në këtë arterie tejet të rëndësishme të qytetit. Kjo rrugë ka qenë e parapare që të asfaltohet me dy shtresa qysh në vitin 2006 por për fat të keq është shtruar vetëm një shtresë të asfaltit dhe pas 10 viteve ne po e shtrojmë shtresën e dytë”, ka thënë kryetari Svarqa, duke shtuar se asfaltimi i rrugëve po bëhet me standarde evropiane.

“Ne po kërkojmë që të aplikojmë standarde në infrastrukturën rrugore në Komunën e Ferizajt, me të cilën unë shpresojë dhe jam shumë i sigurt që po shquhemi në tërë Kosovën dhe jam po ashtu i lumtur që po punojmë për interesin qytetarë në mënyrë që qytetaret tanë të kenë mundësi më të mira lëvizjeje edhe në rrugët tona qoftë përmes automjeteve, qoftë edhe këmbësoret sepse kjo është një lagje shumë e dendur e banimit dhe është shumë e mirë për të gjithë ne”, është shprehur kryetari Svarqa.

Ndërsa banorët e kësaj lagjeje thanë se tashmë projekti ka marrë pamje finale dhe si i tillë është më funksional për qarkullim.

Gjatësia e rrugës “Kadri Zeka”, është afër dy kilometra ndërsa ka një gjerësi prej shtatë metrash. Vlera e këtij projekti kap shumën mbi 50 mijë euro.

13918925_1095002943879951_1909125754_o 13874974_1095003283879917_674581706_n 13871976_1095003257213253_970653545_n 13900508_1095003243879921_1301644561_n 13932980_1095003023879943_958610662_n 13933330_1095002997213279_1942048485_n 13931537_1095002980546614_1304886319_o

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Arrestohet një person për falsifikim të parasë në Ferizaj 

Me datën 28.02.2024, rreth orës 23:00 policia e stacionit në Ferizaj ka pranuar një informacion se në një lokal,...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img