23,02,2024

Ferizaj edhe nesër pa rrymë, ky është orari i ndërprerjeve të planifikuara

Must Read

Ferizaj.01.11.2016. KEDS-i njofton se  edhe nesër do të ketë ndërprerje të energjisë në shumë lokalitete të Ferizajt.

Më 02.10.2016 ( e mërkurë )  në  TS 35/10 kV Ferizaji III do të shkyçet:

Dalja 10 kV Gaçka (Kodi: 40042002)    nga ora 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin fshatrat: Greme, Gaçkë, Burrnik dhe Baincë

Shkyçja bëhet me qëllim të realizimit të punimeve të planifikuara nga ana e ekipeve të KEDS-it, ndërrimi i shtyllave në LP 10 kV.

 Më 02.10.2016 ( e Mërkure )  në  TS 35/10 kV Ferizaji I do të shkyçet:

  Dalja 10 kV Drejtimi Emin Duraku (Kodi: 40040002)    nga ora 10:00 deri në ora 13:00

 Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: TS Kulla, TS Emin Duraku, TS Blinda.

Dalja 10 kV Drejtimi i Sherretve (Kodi: 40040003)    nga ora 16 :00 deri në ora  18:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: rr.Pleshinës, rr.Nerodimes (një pjesë).

 Dalja 10 kV Drejtimi i Kinemase (Kodi: 40040004)    nga ora 13:00 deri në ora 16:00

 Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: rr.12.Qershori (një pjesë), rr. Dëshmorët e Kombit (një pjesë), rr.Skenderbeu, rr.Sejdi Sejdiu.

 Më 02.10.2016 ( e mërkurë )  në  TS 35/10 kV Ferizaji II do të shkyçet:

 Dalja 10 kV Drejtimi i Sillosit (Kodi: 40041001)    nga ora : 13:00 deri në ora 16:00

 Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: rr. Vëllezërit Gërvalla (një pjesë), magjistralja Ferizaj –Prishtinë, Talinoci i Muhaxherëve, Sazli, Pojata, Rahovica, Fusha e Madhe.

  Dalja 10 kV Drejtimi i Betonit (Kodi: 40041002)    nga ora 16:00 deri në ora 18:00

 Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: rr. Prizrenit, Saraishta, Lloshkobare, Bublica, Llojza, Slivova; Dremjak dhe Kosharë.

 Dalja 10 kV Ujëvara (Kodi: 40041011)    nga ora 16:00 deri në ora 18:00

 Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: rr. Nerodimes, Ujvara, Frigoriferi dhe  Barakat.

 Më 02.10.2016 ( e mërkurë )  në  TS 35/10 kV Ferizaji III do të shkyçet:

 Dalja 10 kV Varoshi (Kodi: 40042005)    nga ora 13:00 deri në ora 16:00

 Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Varoshi, Topojani, Gurëz, Rakaj dhe Komogllava.

Më 02.11.2016 ( e mërkurë ) në  TS 35/10 kV Shtërrpcë do të shkyçet:

Dalja 10 kV Molika (Kodi: 40044007) nga ora 09:00 deri në orën 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: TS Repititori, TS Shkolla Skijimit, TS Kulla dhe TS Hotel Molika.

Shkyçja bëhet me qëllim të realizimit të punimeve të planifikuara nga ana e ekipeve të KEDS-it, ndërrimi i konzollës në LP 10 kV.

Më 02.11.2016 ( e mërkurë ) në NS 110/35/10 kV Lipjani  do të shkyçet:

Dalja 10 kV Banulla (Kodi: 41000012) prej orës 08:00 deri në ora 12:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Gllogovci dhe Banulla.

Shkyçja bëhet me qëllim të realizimit te punimeve të planifikuara nga ana e ekipeve të KEDS-it, revizion në LP 10 kV.

 

Më  02.11.2016 ( e mërkurë ) në NS 35/10 kV Shtime do te shkyçet:

Dalja 10 kV Shtimja (Kodi: 41046003) prej orës 08:00 deri në orën  12:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Shtimja, Godanci, Lagjja e Pajtimit dhe Viva Freshi.

Shkyçja bëhet me qëllim të realizimit te punimeve të planifikuara nga ana e ekipeve të KEDS-it, revizion në LP 10 kV.

Më 02.10.2016 (e mërkurë )  në  TS 35/10 kV Kaçanik do të shkyçet

Dalja 10 kV Fshatrat – Voskopojë (Kodi: 40043001) nga ora 16:00 deri ne ora 18:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Bobi (një pjesë), Trupaja, Kovaçeci, Nikaj, Malzezi, Provoli, Dubrava dhe Vataj e Epërme.

Dalja 10 kV Kaçaniku i vjeter (Kodi: 40043007) nga ora 16:00 deri në ora 18:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Doganaj, Begracë, Kaçaniku i Vjetër

 

Më 02.10.2016 (e mërkurë)  në  TS 35/10 kV Shtërrpcë do të shkyçet:

Dalja 10 kV Breza (Kodi: 40044003) nga ora 10:00 deri në ora  16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Brezovica, Zona turistike-Villat, Hotel Breza, Jazhinca, Sevcë, Vçrbeshticë.

Dalja 10 kV Gotovusha (Kodi: 40044005) nga ora 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Biti e Ulët, Biti e Epërme, Palo, Shushiq, Gotovushë, Drajkovc, Viqë, Gradovicë, Firajë dhe Brodi.

Shkyçja bëhet me qëllim të realizimit te punimeve të planifikuara nga ana e ekipeve të KOSTT-it, shkyçje TR. Në TS 110/35/10 kV Ferizaj (Bibaj).

- Advertisement -spot_img
Të fundit

34 mësimdhënës nga Ferizaj, certifikohen në kuadër të projektit të BE-së

34 mësimdhënës nga 3 shkolla të Ferizajt, u certifikuan në kuadër të projektit KosEd. Kryetari i Komunës së Ferizajt, Agim...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img