21,02,2024

Erdogan: Parlamenti po shqyrton rikthimin e dënimit me vdekje

Must Read

Tashmë debati politik për këtë çështje do të zhvillohet në Parlament nëse Turqia duhet të rikthejë dënimin me vdekje.

Erdogan ka deklaruar më herët se do ta miratojë dënimin me vdekje nëse kjo është gjo që dëshiron populli dhe kërkon Parlamenti.

Këtë deklaratë Erdogan e bëri pas tentativës së grushtit të shtetit që ndodhi para disa muajsh në Turqi.

BE është shprehur kundër,  duke thënë se rikthimi i dënimeve me vdekje është i papranueshëm.

.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Diskutohet orari i barnatoreve për qytetin e Ferizajt

Sot është mbajtur konsultimi publik për plotësim-ndryshimin e Rregullores për caktimin e orarit të punës së veprimtarive afariste dhe...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img