Ferizaj

Endrit Uruqi nga Ferizaj, fiton turneun e shahut në Preshevë, në mesin e 73 pjesëmarrësve


Publikuar më:Nën patronatin e Komunës së Preshevës është mbajtur “Turneu i shahut Presheva 2023.

Në këtë turne kanë marrë pjesë 73 shahist nga Kosova, Serbia dhe Maqedonia e Veriut.

Në mesin e 73 shahisteve ka triumfuar i riu nga Kosova, Endrit Uruqi.

Shahisti i ri deri të fitorja e këtij turneu ka ardh pas deklasimit të kundërshtarëve të tij nga Serbia, por edhe Maqedonia e Veriut.

Oruqi vlerësohet ndër më të talentuarit në këtë sport nga Kosova

To Top