22,02,2024

Drecun: “Trepça” s`mund të rrëmbehet me dhunë

Must Read

Ai për RTS ka deklaruar se autoritetet e Prishtinës u përpoqën që “përmes dhunës ligjore ta imponojnë një vendim që populli serb nuk mund ta pranojë, në vend që ky ligj të shqyrtohet në një procedurë të veçantë, ku nuk do të mund të votohej”.

Drecun poashtu theksoi se Qeveria e Serbisë ka ndërmarrë një sërë masash dhe se përfaqësuesit serbë u larguan nga parlamenti i Kosovës, gjë që sipas tij mund të ndikojë në stabilitetin politik në Kosovë.

Ai beson se Brukseli “herët a vonë do të duhet të përgjigjet, duke pasur parasysh se Qeveria ka dërguar një letër ku shpjegonte pasojat e dëmshme të vendimit për Trepçën”, transmeton Klan Kosova.

.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

34 mësimdhënës nga Ferizaj, certifikohen në kuadër të projektit të BE-së

34 mësimdhënës nga 3 shkolla të Ferizajt, u certifikuan në kuadër të projektit KosEd. Kryetari i Komunës së Ferizajt, Agim...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img