03,12,2023

Cisterna me naftë përplaset në fabrikën ‘Sharrcem’

Must Read

Hani i Elezit- Një cisternë e naftës rreth 30 tonë, ka dalë nga rruga në Han të Elezit dhe ka rënë në një hendek pranë fabrikës së ‘Sharrcemit’
Cisterna është aksidentuar mbrëmë por ende nuk është arritur që të largohet nga aty.
Faoto nga ky aksident i ka dërguar një lexues nga vendi i ngjarjes.

P13515454_10208460924818721_411649129_n

13514271_10208460924858722_160526753_n

13492926_10208460924658717_1117880472_n

13521218_10208460924578715_804654307_n

- Advertisement -spot_img
Të fundit

10 fermerë përfitojnë fidaneve të arrave dhe sistemin e ujitjes pikë-pikë

Drejtoria e Bujqësisë dhe Pylltarisë, paraditen e sotme, shpërndau fidanet e arrave dhe sistemin e ujitjes pikë-pikë për 10...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img