22,02,2024

Bie Twitter

Must Read

Twitter është jashtë funksionit për përdoruesit në mbarë botën.

Përdorues nga Europa, Azia dhe SHBA’të kanë raportuar probleme.

Përdoruesit e kanë të pamundur të shohin publikimet e reja në faqe.

Në vend të kësaj, shfaqen publikimet e vjetra.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

34 mësimdhënës nga Ferizaj, certifikohen në kuadër të projektit të BE-së

34 mësimdhënës nga 3 shkolla të Ferizajt, u certifikuan në kuadër të projektit KosEd. Kryetari i Komunës së Ferizajt, Agim...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img