23,02,2024

Ballinat e gazetave të Gjermanisë, një ditë pas terrorit në Munih (Foto)

Must Read

Pas tragjedisë që ndodhi në Gjermani gazetat gjermane edhe në numrat e tyre të së dielës kanë vetëm temën e sulmeve në Munih të Gjermanisë.

Derisa tabloidet e mëdha ,Bild, BZ etj., kanë vendosur të mos e botojnë fotografinë e dorasit në ballina, disa gazeta e kanë bërë një gjë të tillë.

Mediat gjermane zakonisht kanë parimin që të mos i botojnë emrat e plotë të viktimave dhe familjeve për shkak të ruajtjes së privatësisë dhe pietetit ndaj viktimave, transmeton Gazeta Blic.

Sidoqoftë, kësaj radhe duket që jo të gjitha kanë ruajtur këtë qëndrim. Kështu, portali Focus.de ka vendosur t’i botojë emrat e viktimave me arsyetimin që vetëm dorasve po u jepet emri dhe fytyra por jo edhe viktimave.

ballina1

ballina2

ballina3

ballina4

ballina5

ballina6

ballina7

ballina8

- Advertisement -spot_img
Të fundit

34 mësimdhënës nga Ferizaj, certifikohen në kuadër të projektit të BE-së

34 mësimdhënës nga 3 shkolla të Ferizajt, u certifikuan në kuadër të projektit KosEd. Kryetari i Komunës së Ferizajt, Agim...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img