23,02,2024

AAK në Ferizaj fton veteranët, invalidët e luftës dhe familjarët e dëshmorëve për festën e flamurit

Must Read

AAK në Ferizaj  na një vizitë që u ka bërë  shoqatave të dala nga lufta u ka bërë ftesë për pjesëmarrje në festimin e festës së Flamurit.

“Pas një takimi miqësor që patëm me Kryetarët e shoqatave të dala nga lufta e UQK-së, kryetarin e veteranëve të luftës z.Rafiz Sejdiu, kryetarin e invalidëve të luftës z.Bedri Hasani dhe kryetarin e familjeve të dëshmorëve z.Gafurr Bytyqi. Ju a përcollëm ftesat nga komandanti z.Ramush Haradinaj, që për nder të 28 Nëntorit janë të ftuar të marrin pjesë në pritjen tradicionale të 28 Nëntorit që organizohet më datë 27 Nëntor 2016 në Hotel Emrald në Prishtinë duke filluar nga ora 18:00”  ka thënë Fatmir Azizi .

Një herit ftojmë të gjithë veteranët, invalidët e luftës, familjarët e dëshmorëve që të marrin pjesë në këtë pritjet tradicionale. Ardhja e juaj na nderon, thuhet në njoftimin lëshuar  nga Mentor Ibishi Zyrtar për informim AAK -dega Ferizaj

- Advertisement -spot_img
Të fundit

34 mësimdhënës nga Ferizaj, certifikohen në kuadër të projektit të BE-së

34 mësimdhënës nga 3 shkolla të Ferizajt, u certifikuan në kuadër të projektit KosEd. Kryetari i Komunës së Ferizajt, Agim...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img