17,07,2024

Universiteti i Shkencave të Aplikuara në Ferizaj hapë konkursin për vitin akademik 2016/2017

Must Read

Universiteti i Shkencave të Aplikuara në Ferizaj hapë konkursin për pranimin e studentëve në vitin e parë të studimeve themelore- baçelor për vitin akademik 2016/2017. Për kandidatët që janë të interesuar, Universiteti ofron programe atraktive të studimit, të cilat ju ofrojnë me tregun e punës, sepse janë profesione për të cilat ka shumë nevojë ekonomia kosovare.

Programet e studimit që ofron UShAF janë:
• Arkitektura e Interierit dhe Dizajni i Mobileve
• Inxhinieri Industriale me Informatikë
• Menaxhment Industrial
• Menaxhment i Turizmit dhe Hotelerisë

Gjatë studimeve, Ju do të keni mundësinë që të aftësoheni përmes pjesës teorike të studimeve që ofron Universiteti dhe nga puna praktike që organizohet në ndërmarrje.

Të interesuarit për aplikim dhe informim rreth konkursit klikoni në:http://www.ushaf.net/apliko

Për t’u informuar më shumë dhe vazhdueshëm për ato që ofron Universiteti i Shkencave të Aplikuara në Ferizaj, ju lutemi ta vizitoni faqen tonë www.ushaf.net

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Arrestohet një person për përdorim të armës

Policia e stacionit në Ferizaj me datën 15.07.2024 rreth orës 23:30 ka pranuar një informacion se në rrugën  ‘’Vëllezërit...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img