16,04,2024

Komuna e Kaçanikut dhe ‘Pastërtia’ marrëveshje për kryerjen e shërbimeve komunale

Must Read

Kryetari i Komunës së Kaçanikut, Besim Ilazi ka nënshkruar “ Marrëveshjen për kryerjen e shërbimeve komunale” me Kompaninë Regjionale të Mbeturinave “ Pastërtia” nga Ferizaj, të cilën e përfaqësoi kryeshefi ekzekutiv, Dugagjin Etemi.
Kryetari i Komunës, Besim Ilazi, tha se përmes kësaj marrëveshjeje, synohet që të ngriten kapacitetet për shërbimet që u ofrohen qytetarëve në fushën e menaxhimit të mbeturinave.
Ndërkaq, kryeshefi ekzekutiv i kësaj kompanie, Dugagjin Hetemi, ka thënë se Njësia Operative e Kaçanikut është duke u munduar për menaxhim më efikas dhe cilësor të mbeturinave.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Në Ferizaj u shënua 16 Prilli-Dita e të Zhdukurve me Dhunë

Me rastin e 16 Prillit - Ditës të të Zhdukurve me Dhunë në Komunën e Ferizajt, Komuna e Ferizajt...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img