Tech

24 gjërat që nuk i bëjmë më shkaku i teknologjisë (Foto)


Publikuar më:


Teknologjia dhe interneti kanë evoluar kaq shuam në vitet e fundit saqë detyrat që dikur konsideroheshin si pjesë të rregullta të ditës sonë tani janë bërë për ne në internet.

Madje rezultatet tregojnë se sa të varur jemi bërë në internet dhe jemi lidhur në çdo kohë-madje dhe gjatë udhëtimit, transmeton Indeksonline.

Më poshtë keni top 24 gjërat që na mungojnë, por nuk i bëjmë më për shkak të teknologjisë:

1-Të bërit mixtape

2-Fotografi në albume

3-Regjistrimi i filmave dhe shfaqjeve televizive

4-Shtypja e fotografive rreth shtëpisë

5-Emocioni për t’i parë fotografitë e zhvilluara

6-Letra të shkruara me dorë

7-Dërgimi i letrave të dashurisë

8-Dërgimi i kartolinave

9-Të kesh miq me stilolaps

10-Blerja e CV-ve dhe marrja e një koleksioni të CD-ve

11-Përdorimi i telefonave publikë

12-Përdorimi i një regjistri telefonik

13-Mbajtja e një luajtësi CD

14-Shkuarja në agjentë të udhëtimit për të kërkuar një organizim feste

15-Blerja e kamerave të disponueshme

16-Kopje të faqeve të verdha

17-Luajtja e lojrave tradicionale të bordit ose të kartave

18-Përzgjedhja e pyetjeve të drejtorive

20-Vizita në shitjet e makinave për të gjetur gjëra të vjetra

21-Kujtoni numrat e telefonit jashtë zemrës

22-Shkrime me shkrim dore dhe punë në shkollë

23-Zilja e orës së të folurit

24-Thirrja e 1471 për të parë kush thirri gjatë kohës kur ishit jashtë./Indeksonline/

To Top