Lajme

Papa Françesku: Korrupsioni është si një lloj droge


Publikuar më:


“Disa kanë një lidhje me korrupsionin si me drogën. Ata besojnë se mund ta përdorin dhe të ndalen kur të dëshirojnë”, sqaroi papa argjentinas me rastin e lutjeve të së dielës.

“Niset nga diçka e vogël, një shumë e vogël diku, një ryshfet atje dhe në këtë mënyrë kemi humbur lirinë tonë”, paralajmëroi ai, duke shtuar se korrupsioni prodhon gjithashtu “varësi” dhe gjeneron varfëri dhe vuajtje.

 

Comments
To Top