Kryetari Aliu takoi avokatin amerikan Scott J. Bloch, mbrojtësin e të drejtave të punëtorëve shqiptarë në Afganistan dhe Irak

Ditë më parë në zyrën e tij, i pari i Ferizajt, Agim Aliu pati një takim të veçantë. Avokati me famë botërore i specializuar në fushë ne mbrojtjes së të drejtave të punëtorëve që angazhohen nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës në kampe të ndryshme ushtarake anekënd globit, Scott J. Bloch ishte vizitori i Ferizajt, … Continue reading Kryetari Aliu takoi avokatin amerikan Scott J. Bloch, mbrojtësin e të drejtave të punëtorëve shqiptarë në Afganistan dhe Irak