Kush është ky person në protestat studentore? E bija e Kashtanjevës: Nuk është Bardhyl Mahmuti po babai im! (Foto)

E bija Hagji Kashtanjevës pretendon se në fotot e vitit 1989 është babai i saj. Ajo në sqarim pretendon se fotot i ka tjetërsuar Bardhyl Mahmuti, duke pretenduar se është ai në ato foto. Ne e postojmë mesazhin e A. Kashtanjeves ashtu siç na ka ardhur, dhe mbetemi të hapur për sqarimin e plotë të … Continue reading Kush është ky person në protestat studentore? E bija e Kashtanjevës: Nuk është Bardhyl Mahmuti po babai im! (Foto)