Ferizaj

Zgjedhjet për kryetar të fshatrave janë mbajtur edhe në Prelez të Muhaxherëve dhe Prelez të Jerlive


Publikuar më:


Zgjedhjet për kryetar të fshatrave janë mbajtur edhe në Prelez të Muhaxherëve dhe Prelez të Jerlive

Zgjedhjet për kryetar të fshatrave dhe zonave urbane janë mbajtur edhe mbrëmë, ku kryetar i fshatit Prelez i Muhaxherëve është zgjedhur Ismet Vranovci, ndërkaq në Prelez të Jerlive, Arben Sahiti.

Zgjedhjet sonte do të mbahen në fshatrat: Slivovë, Dremjak dhe Zaskok.

To Top