Lajme

Yildirim: 130 ushtarë janë arrestuar


Publikuar më:


Kryeministri Binali Yildirim bëri të ditur se është marrë informacioni për vrasjen e një gjenerali që mori pjesë në tentativën për grusht shteti dhe se 130 ushtarë janë arrestuar, në mesin e të cilëve ka edhe kolonelë.

Comments
To Top