Ferizaj

Voton Faton Topalli


Publikuar më:


Ferizaj.22.10.2017. Në qendrën e votimit në shkollën “Ahmet Hoxha” ka votuar kandidati për kryetar të Ferizajt nga LVV Faton Topalli.
Topalli pas votimit ka bërë thirrje te qytetarët që të dalin në votime dhe të kryejnë obligimin qytetarë.

Shfrytëzimi i materialeve të ferizajpress.com nga ndonjë website ose medium tjetër, pa e cekur burimin e materialit, është shkelje e drejtave autoriale dhe është i ndaluar.

Redaksia| Tel: +383 44 733 733
E-mail: redaksia@ferizajpress.com

Marketing| Tel: +383 49 806 106
E-mail: marketing@ferizajpress.com

Facebook

To Top