Ferizaj

Svarqa: Më19 Nëntor hyjmë në garë duke filluar nga zero


Publikuar më:


16.11.2017. Sonte në Radio Televizioni i Kosovës (RTK), në kuadër debatit të fushatës elektorale për zgjedhjet lokale të 19 nëntorit kandidatët për kryetar të Komunës së Ferizajt kanë prezantuar ofertën e tyre.

Në raundin e dytë më 19 nëntor, votën e qytetarëve të Ferizajt e kërkojnë Agim Aliu nga Partia Demokratike e Kosovës (PDK) dhe Muharrem Sfarqa nga Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK).

Muharrem Sfarqa nga Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK), tha se për të pjesëmarrja në garë në këto zgjedhje nuk dallon shumë nga viti 2013. “Më 19 nëntor hyjmë në garë duke filluar nga zero”, tha ai.

Sipas tij bashkimi me AKR-në, do të bëjë që ai të jetë fitues. “Unë pres që të fitoj, besoj se do të më përkrah edhe elektorati pa parti”, tha ai.

Shfrytëzimi i materialeve të ferizajpress.com nga ndonjë website ose medium tjetër, pa e cekur burimin e materialit, është shkelje e drejtave autoriale dhe është i ndaluar.

Redaksia| Tel: +383 44 733 733
E-mail: redaksia@ferizajpress.com

Marketing| Tel: +383 49 806 106
E-mail: marketing@ferizajpress.com

Facebook

To Top