Lajme

Vëmendje kosovarë: Gjermania ka nevojë për 5 milionë punëtorë


Publikuar më:


Deri në vitin 2030, Gjermania do të ketë nevojë për 5 milionë punëtorë të rinj nga vendet tjera

Kjo do t’i kushtojë ekonomisë së saj 525 miliardë euro.

Ndër më të kërkuarit do të jenë punëtorët e kualifikuar, profesionistët mjekësorë dhe teknikë, si dhe hulumtuesit shkencorë.

Ky konstatim del nga studimi i kompanisë këshillëdhënëse Korn/Ferry.

To Top