Sport

Vëllazëria shqiptaro-kroate në Serbi konsiderohet “skandal”


Publikuar më:


Mediat e Serbisë i kanë kushtuar vëmendje atmosferës vëllazërore në Shkodër dhe kanë raportuar, por vetëm ashtu si dinë ata.

Sipas tyre, tifozët kroatë dhe shqiptarë kanë kaluar kohë së bashku dhe kanë festuar duke e lëvduar njëri-tjetrin, ndërsa njëkohësisht e kanë ofenduar Serbinë me fjalët: “Kosova është Shqipëri…”.

Atmosfera e krijuar në Shkodër po konsiderohet si skandaloze në Serbi.

Parashikoni ndeshje të futbollit dhe fitoni dhjetëra shpërblime, duke përfshirë një iPhone 6S dhe Samsung Galaxy S6.  

.

Comments
To Top