Ferizaj

Urimi i Kryetarit të Komunës për Muajin e Shenjtë të Ramazanit


Publikuar më:


Të nderuar bashkëqytetarë!

Sot, besimtarët e fesë islame nisën agjërimin në këtë muaj të shenjtë të Ramazanit, muaj ky i sakrificës, forcimit të besimit, përkushtimit ndaj hyjnores dhe rrugës së devotshmërisë, bekimit e mirësisë mes njerëzve.

Uroj agjërim të lehtë, të gjithë besimtarëve islam që agjërojnë Muajin e Shenjtë të Ramazanit!

To Top