Lajme

Tahiri: Po krijojmë moment të ri në ngritjen e shtetit të së drejtës


Publikuar më:


Kësaj radhe, ministri Tahri ka treguar në detaje për mënyrën se si ministria që drejton do të angazhohet në funksionimin e mirëfilltë të sistemit gjyqësor, duke u bauar në dy premisa themelore, pavarësinë e plotë dhe përgjegjshmërinë e llogaridhënien.

To Top