Ferizaj

“Syri i Shqiponjës” në Ferizaj, shpallë konkurs për vendin e lirë të punës


Publikuar më:


Kompania e Sigurimit Fizik “Syri i Shqiponjës” Sh.p.k  në Ferizaj shpall konkurs për vend të lirë të punës, mundësi afatgjate të punësimit, perspektivë për karrierë dhe kushte te mira pune.

Kërkojmë kandidatë për pozitën:

Agjent Marketingu – 1 pozitë

Kushtet e punës dhe beneficionet tjera janë mjaft atraktive për ketë pozitë.

Kualifikimet dhe aftësitë e përgjithshme që kërkohen nga kandidatët:
Të kenë të përfunduar minimum shkollën e mesme, shkollimi superior i preferuar
Të mos jenë të dënuar apo ndjekur penalisht
Të kenë patentë shoferi valid, kategoria B
Të ketë njohuri të përgjithshme mbi shitjen
Të ketë përvoje pune 1 vjeçare si agjent (rekomandohet)
Aftësi të mira kompjuterike
Aftësi të shkëlqyeshme të komunikimit, raportimit dhe qasjes në punë
Aftësi për të punuar në situata stresuese
Aftësi për të punuar i pavarur si dhe në punë ekipore në ambient dinamik
Përshkrimi i detyrave:
Shitja e produkteve dhe sistemeve të sigurisë
Gjetja dhe mirëmbajtja e Klientëve të rinjë
Si dhe aktivitete tjera rreth marketingut;

Metoda e pagesës:
Rrogë fikse në bazë të normativit, pagesë shtesë për tejkalim të normës si dhe bonuse.

Kandidatët e interesuar mund të lajmërohen çdo ditë pune prej orës 09:00 në zyrën Qendrore të kompanisë, adresa: Rr. Ramadan Sylejmani (përballe Eurogomës), Ferizaj, ose ti dërgoni CV-të përmes postës elektronike në e-mail adresën: info@syriishqiponjes.com
Aplikimet pranohen nga data: 16.04.2018 – 30.04.2018

JU MIRËPRESIM!

To Top