Zgjedhje

Sulmohet uebfaqja e KQZ


Publikuar më:


Në momentin kur të gjithë po presin rezultatet zyrtare nga KQZ, uebfaqja e tyre është sulmuar nga Anonymous Albania. Ky grup ka publikuar një post ku ka deklaruar se kanë sulmuar faqen dhe ata janë arsyeja pse faqja zyrtare e KQZ është jashtë funksionit. FP

To Top