Lajme

Sulmohet Ambasada e Kosovës në Stockholm, MPJ e dënon rastin


Publikuar më:


Me këtë rast është thyer xhami i një dritareje të ndërtesës ku është e vendosur Ambasada e vendit tonë.

Ministria e Punëve e të Jashtme, përmes një kumtese për medie, e ka dënon sulmin ndaj objektit të Ambasadës së Kosovës në Stokholm dhe njëkohësisht falënderon autoritetet suedeze për reagimin e shpejtë dhe bashkëpunimin e ngushtë në lidhje me këtë rast.

Ky është sulmi i dytë ndaj Ambasadës së Republikës së Kosovës në Stokholm që nga hapja e saj në vitin 2009. /Lajmi.net/

To Top