Show Biz

Si ishin veshur të ftuarit në ditëlindjen e Elvana Gjatës


Publikuar më:


Festa e paralajmëruar e Elvana Gjatës, edhe pse ishte parashikuar të ishte e ‘mbyllur’, nuk ia arriti. Telefonët celularë që duhet të qëndronin larg tryezave, nuk ia dolën. Ditëlindja e këngëtares, pas rrikthimit nga Shtetet e Bashkuara, mblodhi në një darkë speciale emrat më të njohur të politikës e artit.

Kush ishin 100 të ftuarit?! Të gjithë ndoshta nuk ua tregojmë dot me fotografi, por kemi mbledhur disa prej tyre që shijuan albumin e Elvana Gjatës dhe e shpërndanë me ndjekësit e tyre në rrjetet sociale…

  

To Top