Uncategorized

Shqipëria marrëveshje me NATO-n për kontrollin e hapësirës ajrore


Publikuar më:


Ilustrim

Marrëveshja ishte një propozim i Ministrisë së Punëve të Jashtme dhe është kaluar nga Këshilli i Ministrave në mbledhjen e kësaj të mërkure.

“Këshilli i Ministrave vendosi miratimin e marrëveshjes, ndërmjet Këshillit të Ministrave të Republikës së Shqipërisë dhe Komandës Supreme të Fuqive Aleate në Europë (SHAPE), për patrullimin e hapësirës ajrore të Republikës së Shqipërisë”, thuhet në faqen zyrtare të Qeverisë.

1460566626qeveriaaa

The post Shqipëria marrëveshje me NATO-n për kontrollin e hapësirës ajrore appeared first on Lajminet.

Comments
To Top