Ferizaj

SAP – ClémenceMarcadier, fitues i Festivalit FERFILM 2019


Publikuar më:


Sot ka përfunduar  edicioni i 7-të i Festivalit  të filmit  FERFILM

Në ditën e fundit të Festivalit  Juria e Festivalit e përbërë nga  SilkeLiriaBlumbach bga  Gjermania dhe  ArbenMarevci nga Kosova kanë shpallur rezultatet e  këtij festivali.

Këto janë çmimet që u ndane ne Festivalin FERFILM , edicioni i 7-të:

FILMI MË I MIRË I SHKURTËR FIKTIV/ BEST SHORT FICTION

SAP – ClémenceMarcadier- France

FILMI MË I MIRË I EXPERIMENTAL / BEST SHORT EXPERIMENTAL

Space Dialogues – ShashwatiTalukdar – India

FILMI MË I MIRË I SHKURTËR ANIMACION/ BEST SHORT ANIMATION

Sarah Forest, Cécile Floucat, Pauline Javelot, Juliette Gales, ThibautWambre and Kevin De Garidel 

FILMI MË I MIRË I SHKURTËR DOKUMENTAR/ BEST SHORT DOCUMENTARY

For A Better Life Yasmin Mistry – USA

ÇMIMI SPECIAL / SPECIAL MENTION

“Shadows”Victoria Karakoleva- Bulgaria

To Top