Editorial

Reagojnë Enveristët: Nexhmije Hoxha nuk do te vdes pa e parë fundin e turpshëm të vampirëve të demokracisë fashiste në Shqipëri


Publikuar më:


Me 20 dhjetor 2017 gazeta dhe portale elekronike, e shpërndanë lajmin e rremë se kinse ka vdekur Nexhmie Hoxha. Këta lugetër faqezinj, hije e rëndë e nazifashizmit italogjerman, të ngelur qe nga lufta e dytë botërore në Shqipëri. Pasi që furishëm u ndërsyen në vitet 90-ta nga nëntoka serbe për ta djegur, shkatërruar, plaçkitur dhe rrënuar çdo gjë në vendin e tyre, ata pasi mbi dhe shkulën dhe shkaktuan një shkatërrim të tmerrshëm, ju vërsulën edhe përbaltjes së historisë, falsifikimit dhe demolimit të saj , sikurse edhe zhvarrosjes së kapedanëve më të lavdishëm të popullit tonë.
Klyshët e tërbuar të Beogradit dhe klikave të spiunazhit ndërkombëtar të pa ngopur me shkatërrimin e pa ndërprera që i bënë vendit të tyre dhe historisë së lavdishme të tij, tani së fundi disa herë radhazi po e propagandojnë edhe vdekjen e shoqes Nexhmije.
Ne i paralajmërojmë këlyshët e demokracisë fashiste në Shqipëri se Nexhmia e cila aktualisht është një nga kujtesat e rralla të luftës nacional çlirimtare në Shqipëri, nuk do të vdes edhe për shumë kohë, mandej edhe për inat tuaj dhe pa e parë fundin e tmerrshëm për ju vegla të fëlliqura të fashizmit modern që nuk u ndalët deri në momentin e shkatërrimit të plotë të vendit dhe popullit tuaj.
Shqipëria që në vitet e 90-ta posedonte fabrika, uzina, kantiere detare plantacione me drunj frutor dhe ishte një lulishte e mrekullueshme, e kthyet në poligon droge dhe prostitucioni.
Villni e fëlliqni sa të mundni sepse fundi i juaj i zi është sa afër aq edhe i sigurt. Nexhmie Hoxha nuk do të vdes pa e parë ngordhjen tuaj që keni trup njeriu e kokë Drakulle

Me respekt LPSH-KVE
Kryetar:Remzi Hasani

To Top