Ferizaj

Rast i rëndë social: Kryetari i Ferizajt i bëri zgjidhje brenda ditës pasi ndegjoi për këtë familje!


Publikuar më:


Familja Luzha jetonte në kushte tejet të rënda ekonomike ne nje shtepi pothuajse e pabanueshme. Komuna e Ferizajt respektivisht Kryetari Aliu i ofron zgjidhje brenda ditës duke e strehuar ne nje banesë me kushte normale per jete dhe siguruar qeranë deri ne ndërtimin e shtëpisë së kesaj familje qe jetojne nënë e bijë!

Zonja Luzha ka treguar se deri tani askush nuk i kishte marre parasysh kerkesat e saj per strehim dhe se shpesh here mbesim edhe pa ngrënë!

To Top