Kultura-Arti

PUBLIKOHET I PLOTË FILMI “MIQTË E SOTËM” NGA VALTON PREKADINI (VIDEO)


Publikuar më:


I bazuar në një ngjarje të vërtetë për historinë e disa miqëve, filmi “Miqte e Sotem” nga regjisori dhe aktori Valton Prekadini është publikuar në YouTube, shkruan Billbordi.
Skenarin e ka shkruar Arianit Bajraktari, ndërsa në role të tjera edhe Valon Prekadini, Hetem Berisha, Arbenita Aliu, Kadrushe Prekadini, Ylber Raqi dhe Blert Prekadini.

To Top