Ferizaj

Plan për zhvendosjen e hekurudhës në Ferizaj


Publikuar më:


Në Ferizaj, komuna ka nisur shqyrtimin e një plani të mundshëm për zhvendosjen e hekurudhës, e cila kalon përmes qytetit.

Ndihmë në këtë projekt për komunën po ofron edhe Infrakosi.

Ideja po mirëpritet edhe nga qytetarët.

“Kjo është veç faza iniciale dhe mua më vjen keq që nuk ka qenë e projektuar si pjesë e projektit të BERXH’it sepse në kuadër të projektit të BERZH’it është vetëm rehabilitimi i hekurudhës që ka të bëjë me sigurinë por jo edhe me drejtimin e pjesës që ka të bëjë me qytetin e Ferizajt”, tha kryetari Agim Aliu.

Në Infrakos thonë se do të ndihmojnë këtë komunë në këtë projekt hekurudhor./KlanKosova

To Top