Lajme

Parandalohet kontrabanda në Jarinje


Publikuar më:


Oficerët doganor gjatë ushtrimit të kontrolleve në pikë-kalim kufitar të Jarinjes kanë ndalur për kontroll rutinor një autobus të linjës Serbi – Kosovës me targa të Serbisë.

“Pas pyetjes së oficerëve doganor se nëse kanë diç për të deklaruar asnjë nga udhëtarët  nuk është deklaruar pozitivisht. Kontrolla detale e autobusit ka treguar që në një vend të fshehur në autobus ka pajisje teknologjike të fshehura. Pas zbulimit, autobusi është dërguar për kontroll të tërësishëm në terminalin në Mitrovicë por nuk janë gjetur gjësende tjera”, thuhet në njoftimin e Doganës.

Sipas Doganës, kontrolli ka gjetur produkte të ndryshme si printer fiskal, telefona mobil (mbi 20 cp), RAM memorie (mbi 30 cp) pajisje përcjellëse për telefona mobil (mbi 100 cp) pjesë për kompjuter (mbi 100 cp) etj. Të gjitha mallrat janë konfiskuar dhe rasti është përcjell për kundërvajtje doganore. /Lajmi.net

20160915_102236 20160915_103703 20160915_101955 20160915_101555

 

 

 

Comments
To Top