Lajme

Pal Lekaj merr zyrtarisht detyrën e ministrit


Publikuar më:


Në një takim të shkurtër të dy bashkëbiseduesit biseduan për projektet e realizuarra deri më tani, sfidat dhe çështjet kryesore të cilat e preokupojnë Ministrinë e Infrastrukturës.

Ish-ministri Muharremi e ka uruar për detyrën e Ministrit të Infrastrukturës, ministrin  Lekaj. Ndërsa ministri i ri i MI-së Pal Lekaj, falenderoi ish-ministrin Muharremi për punën që ka bërë në këtë ministri.

Pranim dorëzimi u bë në zyret e Ministrisë së Infrastrukturës.

To Top