Tech

Nokia 8 më 13 shtator vjen në Evropë


Publikuar më:


Nokia 8 do të vijë në Britani të Madhe më 13 shtator. Kjo u konfirmua sot nga shitësi me pakicë Clove, i cili ka krijuar një faqe ku mund të regjistroheni për porositjen e pajisjes.

Deri më tani, Nokia 8 tashmë është duke u para-përgatitur në disa vende, përfshirë Poloninë, Norvegjinë dhe Zvicrën në Evropë, së bashku me Australinë me dërgesat që pritet të fillojnë më 7 shtator.

Në Mbretërinë e Bashkuar – Clove nuk ka dhënë ndonjë informacion çmimi për Nokia 8 por ka të gjitha katër opsionet e ngjyrave të listuara.

To Top