Ferizaj

Nesër dhe pasnesër sërish ndërprerje të rrymës


Publikuar më:


Ferizaj.13.09,2017. KEDS njofton se të enjten  dhe të premten, më 14 dhe 15 shtator, ndërprerje rryme do të ketë në disa pjesë të Ferizajt.

Më 14.09.2017 në NS 35/10 kV Ferizaj II do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV  Kosovapetrolli(Kodi: 40041003) prej orës 13:00 deri në ora 15:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Fe-Rr.”G.Terbeshi”,Talinovci  I Jerlive,Muhovci,Prelezi I Jerlive dhe I Muhagjerëve dhe Bizniset private.
Arsyeja e ndërprerjes: Dislokimi i e shtyllës se betonit 10kV.

Më 15.09.2017 në NS  35/10 KV Ferizaj II do të ndërprehet:
• Trafofusha 35/10 kV T-2 (Kodi 400410) prej orës 10:30 deri në orën 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin konsumatorët e dy daljeve 10 kV:
• Dalja 10 kV Betoni(kodi:40041002), Rr.”Prizrenit”, Saraishta, Lloshkobare, Llojza, Kosinë, Slivova, Dremjak dhe bizniset private.

• Dalja 10 kV Kosovapetrolli(kodi:40041003), Rr.”G.Terbeshi”, Talinovci  i Jerlive, Muhovci, Prelezi i Jerlive dhe i Muhaxherëve dhe bizniset private.
Arsyeja e ndërprerjes: Riparim i transformatorit energjetik.
Më 16.09.2017 në NS  35/10 KV Ferizaj II do të ndërprehet:
• Trafofusha 35/10 kV T-2 (Kodi 400410) prej orës 10:30 deri në orën 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin konsumatorët e dy daljeve 10 kV:
• Dalja 10 kV Sillosi(kodi:40041001), Ferizaji një pjesë, Talinovci I Muhaxherëve, Sazlia, Papaz, Pojata, Rahovica, Softaj, Fusha e Madhe.

• Dalja 10 kV Ujëvara(kodi:40041011), rr. Nerodimes, Ujvara, Frigoriferi dhe Barakat.

Arsyeja e ndërprerjes: Riparim i transformatorit energjetik.

To Top