Ferizaj

Në mesditë votoi edhe kandidati tjetër i PDK-së në Ferizaj z. Agim Aliu.


Publikuar më:


Në mesditë votoi edhe kandidati tjetër i PDK-së në Ferizaj z. Agim Aliu.

“Sapo kreva obligimin ligjor dhe kushtetues, si dhe ftoj qytetarët e Ferizajt dhe të Republikes që ta japin votën e tyre sot. Sot është dita e vendim marrjes së tyre për Kosovën e së ardhmes më të mirë. Urime…!!” tha Aliu.

To Top