Sport

Në futbollin ferizajas po rritet edhe një talent i ri (Video)


Publikuar më:


Ferizaj.09.11.2017. Në futbollin ferizajas po rritet edhe një talent i ri. Bëhet fjalë për djaloshin 7 vjeçar Bebart Selmani nga Ferizaj.

Ëndrra e Bebartit është që një ditë ti ngjajë idolit të tij Leonel Messi .

Bebarti që nga mosha 4 vjeçare ka filluar te luaj futboll, ndërsa nga mosha 6 vjeçare është pjesë e FC Vizioni/ Ferizaj, ku me talentin e tij ka pikasur në sytë e shumë trajnerëve të mirënjohur.

Në vitin 2016 si 6 vjeçar merr pjesë në turneun Dana Cup në Danimark.

Në vitin 2017, me performancën e tij të shkëlqyer në Wroclaw Trophy të Polonisë fiton Kupën dhe Bebarti shpërblehet me medaljen e Argjend të turneut.

To Top