Sport

Ndodh te shqiptarët: Tre vëllezër në tri kombëtare të ndryshme


Publikuar më:


Tre shqiptarë që luajnë për tre kombëtare të ndryshme. Ky është rasti më i veçantë i familjes Ajeti. Arlind Ajeti, Albian Ajeti dhe Adonis Ajeti janë tre vëllezër të cilët përfaqësojnë tre Kombëtare të ndryshme, përkatësisht, Shqipërinë, Zvicrën dhe Kosovën.

Ndërkohë duket se djemtë kanë qenë të imponuar nga babai i tyre për të bërë këto zgjedhje.

Kjo pasi ditët e fundit ai është shprehur: “Unë kam tre djem, njëri do të luaj për Shqipërinë, njëri për Zvicrën dhe tjetri për Kosovën”.

To Top