Ferizaj

Ndihmohen disa fshatra nga Bereqeti i KBI Ferizaj


Publikuar më:


Ferizaj.13.03.2018. Shoqata Bamirëse Bereqeti e KBI Ferizaj ka shpërndarë disa pako ushqimore për banorët e fshatrave Dardani, Zllatar, Greme dhe në disa lagje të qytetit.
Këto ndihma kanë ardhur në vazhdim të programit të ndihmave të vazhdueshme që kjo shoqatë ka ndarë gjatë gjithë vitit të kaluar dhe këtë fillim vit.
Me këpucë dhe veshmbathje janë ndihmuar edhe qytetarët që banojnë në ndërtesën kolektive në periferi të qytetit të Ferizajt.
Në shpërndarje të këtyre ndihmave ka marr pjesë vet drejtori i degës së Bereqetit per Ferizaj, Naim Rexhepi.

To Top