Uncategorized

Natasha Kandiq gjobitet me 4 mijë e 400 euro për akuzat kundër Dikoviqit


Publikuar më:


Natasha Kandiq

Qendra për të Drejtën Humanitare ka thënë se ish-kryetarja e saj, Kandiq, është gjobitur për shkelje të nderit dhe të dinjitetit të gjeneralit Dikoviq, duke thënë publikisht se ai ka pasur lidhje me krimet e kryera në Kosovë, gjatë luftës së viteve 1998-1999.

Kandiq ka kërkuar publikisht që Dikoviq, komandant i një njësie ushtarake në Kosovë gjatë luftës, të zëvendësohet.

Dikoviq ka mohuar pretendimet e Kandiqit dhe prokurorët serbë nuk kanë ngritur ndonjë akuzë kundër tij./RTK

The post Natasha Kandiq gjobitet me 4 mijë e 400 euro për akuzat kundër Dikoviqit appeared first on Lajminet.

Comments
To Top