Ferizaj

Motër e vëlla nga Ferizaj promovojnë veprat me tregime


Publikuar më:


Kanë dal nga shtypi dy veprat me tregime, “Mesazhi im” i autores Rona Emërllahu dhe “Miqësia” i autorit Reald Emërllahu.

Rona dhe Reald Emërllahu janë vëlla e motër dhe që të dytë janë nxënës në shkollës fillore, në klasën e VIII dhe në kalsën e V.

Për Ronën ky është libri i dytë i botuar, ndërsa për Realdin i pari.


Promovimi i dy veprave të autorëve të rinj, do të bëhet të hënën (17 qershor) nga ora 14:00, në Teatrin e  Qytetit të Ferizajt “Adriana”.


To Top