Uncategorized

Mobilizim në maksimum i policisë në Shkup (Foto)


Publikuar më:


Policia maqedonase

Autoblinda të policisë po vërehen në disa rrugë të Shkupit.

Sonte në të njëjtën kohë dhe në të njëjtin vend (para parlamentit) janë paralajmëruar protesta të organizuara nga organizata Civil dhe që përkrahen nga opozita si dhe kundërprotesta që përkrahen nga VMRO.

Policia maq

The post Mobilizim në maksimum i policisë në Shkup (Foto) appeared first on Lajminet.

Comments
To Top