Lajme

Ministri jashtëm hungarez mbrëmë në tubimin e VMRO: Gruevski politikan i shquar (VIDEO)


Publikuar më:


“Fillimisht faleminderojë për ftesën dy miqtë e mi, Nikolla Gruevski dhe Nikolla Popovski, dy politikanë të shquar për të cilët nga përvoja mund të them se po bëjnë gjithçka që po munden për atdheun e tyre dhe andaj them me të drejtë se ju mund të krenoheni me ta”, theksoi Sijarto, i cili kështu është prezantuar në mediat proqeveritare. Ndërkohë, Sijarto ka thënë se përkrahja e tij për VMRO-DPMNE është në cilësinë e anëtarit të Partisë Popullore Evropiane, ku bën pjesë edhe VMRO-DPMNE. (INA)

.

Comments
To Top